DODO

10.2.2017 OB 15:45
Prejeli smo še nekaj novih fotografij Doda v začasnem domu. Za enkrat vemo to, da se je z domačo kužiko lepo ujel, da je velik cartljivec in se najraje crklja na kauču, da je čisto normalno in lepo hodil po stopnicah.
Če bo kakršnakoli posebnost, vam bomo seveda poročali. Izgleda, da je malček čisto ok kuža, ki potrebuje red, omejitve in predvsem veliko ljubezni in pozornosti.
Če iščete cartljivca in si na kauču želite kaj več kot blazine, bo Dodo pravi za vas.
Čim prej mu moramo poiskati novi domek.
DELIMO!


10.2.2017 OB 12:15

Pravkar smo dobili obvestilo, da je Dodo že v Ljubljani, za enkrat je vse ok in tudi domača psička ga je zelo lepo sprejela.
Obljubimo, da pošljemo še več informacij o Dodu, takoj ko jih prejmemo.
DODO TOREJ IŠČE STALNI DOMEK! OBIŠČETE GA LAHKO V LJUBLJANI! Še enkrat iskrena hvala srčnima človekoma, ki sta mu ponudila namestitev Kontakt Bogdana 031 302 092


10.2. ob 8:00

Vsem, ki ste včeraj 9.2.2017 zvečer delili njegovo zgodbo, se zahvaljujemo iz vsega srca. Gospa Bogdana nam je ob približno ob 22. uri sporočila, da je mlad par iz Ljubljane ponudil namestitev za tega malega lepotca.
Izvedeli smo, da mu je ime Dodo. Pred odhodom iz zavetišča je bil Dodo tudi pri frizerju, tako da je lepo negovan, čudovit kuža, majhne rasti (30 cm plečne višine), ki ne zna hoditi po stopnicah in laja kot vsak drug pes in išče svoj ZA VEDNO DOM!
Pomagajmo mu najti skrbnika, ki bo imel nekoliko potrpljenja, volje in želje Doda naučiti, kako postati vzgojen in prijazen kuža. Doslej ni imel te sreče, a si zasluži najboljši dom na svetu, ljubečega človeka in svojo družino.
Oddaja se kot družinski član.
Kontakt Bogdana 031 302 092
Dodo pomagali ti bomo!

9.2.2017
NUJNOOOOOO! PONOVNO POSVOJITEV NA VRAT NA NOS! PO ENEM DNEVU PA ZELIJO KUZKA ODPELJATI NAZAJ V ZAVETISCE V CAKOVAC!!!!!😈😈😈😈😈😈
Pravkar smo dobili tole sporocilo:
“Zdravo, ta kuža je včeraj šel iz azila v Čakovcu v Postojno v nov dom, danes so si že premislili (ne zna hodit po stopnicah!!!!, je prevelik (plecne visine 30 cm) in laja-kaj takega, pes ki laja!!!J utri bi ga naj peljali nazaj.Iz azila so me prosili če obstaja kdorkoli, ki bi ga vzel začasno dokler se ne javijo resni posvojitelji, da revež ne bi rabil nazaj.”
Vceraj, konso ga sli iskat, niso videli, da je prevelik?! 😈😈😈
Mu lahko kdo ponudi namestitev ali dom?
Kuza je manjse rasti, star priblizno 1 leto in pol, s kuzki v zavetiscu ni imel tezav.
Za prevoz bo poskrbljeno.
Casa ni veliko, kontakt
Bogdana 031 302 092
DELIMO, DA REVCKU NE BO TREBA NAZAJ V BOKS.
PONOVNO APELIRAMO NA VSE BODOCE POSVOJITELJE, ZIVALI SO ZIVA BITJA, ODGOVORNOST, KI JE NE MORETE KAR OD DANES NA JUTRI POZABITI!!!!!!
CE NISTE PRIPRAVLJENI NA ZACETNE “TEZAVE” NITI NE POSKUSAJTE ZIVALI PRIPELJATI V SVOJ DOM.
Fotografija osebe AniMa – Animals Matter.

[na vrh]

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja