Medo

13.07.2017

Zunaj sije sonce, zbudili smo se v čudovito četrtkovo jutro, pa ne samo mi, tudi naš Medo. Še pred slabim mesecem dni je ta leto in pol mlad, velik pesjanar s še večjim srcem životaril pred majavo pasjo hiško, priklenjen na verigo, osamljen, pozabljen od vseh, ….
A danes imamo čudovito novico.

Medolino je odtačkal v čisto svoj dom! Ostal je na Štajerskem, dobil je novo, čudovito družino, kjer rok za cartanje ne bo zmanjkalo, dobil je tri nove prijateljice račke, no trenutno lepotice še niso najbolj navdušene nad novim, velikiiiiiim vsiljivcem :) a prepričani smo, da se bo tudi to spremenilo. Medo je namreč en veliki cartljivec in šarmer.

Njegov Jan nam sporoča, da Medo uživa, da se je že navadil na novo življenje in nov dom. Medo hodi na dolge tudi dvourne sprehoda, kar je zanj nekaj popolnoma novega in verjamemo, da mu je v velik užitek.

Iskrena hvala vsem, ki ste kakorkoli pomagali, da je Medo danes srečen, hvala veterini Pika, da je Medo lahko po kastraciji okreval pri vas in mu ni bilo treba nazaj na verigo, hvala, ker ste mu dali možnost in ga je njegova nova družina spoznala prav pri vas.

SEVEDA PA HVALA IZ VSEGA SRCA SRČNI DRUŽINI, KI JE MEDU ODPRLA VRATA SVOJEGA DOMA

Meda smo tudi kastrirali in vas prosimo za pomoč, stroški kastracije znašajo 183 EUR, brez vaše pomoči bomo težko plačali račun, saj imamo trenutno že nekaj odprtih računov za zdravljenje, sterilizacije in kastracije rešenih muck.

Vaše prispevke lahko nakažete:

Društvo za dobrobit živali AniMa
Ekartova ulica 25
2204 Miklavž na Dravskem polju

TRR: SI56 04515 0002 5344 39

ali

Paypal:
info@animals-matter.com

namen: MEDO

A1, Telemachovi, Telekomovi in Izimobilovi naročniki:

pošljite SMS

ANIMA5

na 1919

**********************************************************

20.06.2017

Danes sta se Vinko in Aleksander odpravila na kmetijo k Medu. S seboj sta peljala boljšo, večjo, izolirano hiško, novo ovratnico za Meda, daljšo verigo (seveda se vsi borimo proti verigam a žal so v Sloveniji še vedno dovoljene), pa tudi pečenka ni manjkala.

Hiška je postavljena ob hišo, kjer ima Medo zavetje pred soncem in vetrom, ima dostop do trave, ki ga prej ni imel, dobil je svežo vodo in dozo cartanja….

Hvala fanta za hitro in dobro opravljeno delo!!!
Še en dokaz več, da skupaj zmoremo več.

Življenjske razmere so nekoliko izboljšane, a želimo si boljše življenje za Meda!

KONTAKT Vinko 041 971 998

*********************************************************

19.06.2017 smo se odzvali na prijavo in naš član Vinko je odšel na naslov kjer živi starejši možakar, bolan,….. Prav na ta dan so ga odpeljali v bolnišnico.

Stanje njegovih živali pa,…… ostajamo brez besed, presodite sami.

Na lokaciji je večje število zajcev, kokoši in kuža Medo, ki živijo tako, kot si nobeno živo bitje ne zasluži.

Za kokoši in zajce se je našla rešitev, danes 20.06.2017 naj bi bili vsi preseljeni na lokacije, kjer bodo poskrbeli zanje, seveda bomo tudi to še nadzirali.

PROSIMO PA, DA NAM POMAGATE MEDU POISKATI NOVI DOM.

Medo je večji kuža, ki je kljub temu, da je cele dneve prepuščen samemu sebi, da živi v razmajani, neizolirani hiški, da je priklenjen na to prekleto verigo, ostal prijazen kuža, ki pogreša človeško roko, pogreša prijaznost in človeško družbo.

Zanj bi bil najprimernejši dom v hiši z ograjenim dvoriščem, z rednimi sprehodi in veliko cartanja.

Medo še ni kastriran, seveda smo novemu lastniku pripravljeni pomagati tudi pri pokritju stroškov kastracije.

VERIGA ALI BOKS ODPADETA.

Je kje kdo?

KONTAKT Vinko 041 971 998

[na vrh]

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja