Neo

30.1.2017 Za začetek delovnega tedna imamo eno izredno veselo novičko!

NEO je 29.1.2017 odtačkal v svoj novi domek.

Zjutraj smo se iz Maribora podali na pot proti Ljuljani, kjer ga je prevzela Špela in odpeljala do meje s Hrvaško, tja sta ga pa prišla iskat njegova nova človeka.

Neo je bil že prvi dan povabljen na kosilo k svoji “novi babici”, kjer je že takoj pokazal, da zna zelo dobro “fehtati”.

Skratka, zgodba, ki se je začela zelo žalostno, se je končala kot pravljica.

Hvala Katja, da si ga sprejela v svoj dom, ko je nujno potreboval namestitev, hvala Špela, da si ga odpeljala v njegov novi dom, hvala posvojiteljema, da sta mu ponudila drugo priložnost.

Neo uživaj, pojma nimaš, kako smo tudi mi srečni zate.

Sonček naš bodi zdrav in srečen kuža, še mnogo let razveseljuj svoje nova, čudovita skrbnika.

———

4.1.2017 smo na socialnem omrežju FB zasledili objavo, da je psiček Neo pogrešan že mesec dni, da ga je njegov lastnik “ukradel, prodal, zapravil”, prav tako je prostovoljka iz Ljubljane prejela zasebno sporočilo, da so ga videli privezanega v Magdalenskem parku v Mariboru, da so ga pred mesecem dni videli shiranega,…..

5.1.2017 smo se odpravili na naslov, kjer bi kuža naj živel.

Naj povemo, da je Neo na varnem, da mu ni hudega, da ni bil nikoli privezan v Magdalenskem parku, da ni pogrešan približno mesec dni in tudi shiran ni.
Je pa res, da je njegov skrbnik izginil, preknili so mu najemno razmerje za stanovanje, a na srečo je vsaj psa pustil v dobrih rokah. Lahko bi sicer obvestil katerega od društev ali prostovoljcev, da potrebuje pomoč za psa, a v njegove težave se ne bomo spuščali.

Za nas je najpomembneje, da je kuža na varnem, kjer lahko ostane, dokler ne najde novega doma.
Iskrena hvala gospa K., da ste mu takoj priskočili na pomoč.
Hvala Renata, hvala Vinko in hvala Aleksander.
NEO IŠČE NOVI, LJUBEČ, ZA VEDNO DOM!
Je izredno prijazen, igriv, mlad kuža, ki vam bo polepšal vaš vsakdan. Potrebno bo nekaj vaje s hojo na povodcu in učenja lepega pasjega vedenja, sicer je pa v stanovanju zelo priden, ne uničuje tudi, če je doma sam, s kužki nima prav nobenih težav, skratka je kuža manjše rasti, ki se oddaja izključno kot družinski član.

Kontakt Mojca 041 772 221 po 16 uri

[na vrh]

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja