OSCAR

21.6.2017
Slike pokažejo več kot 1000 besed. Oscar je srečeeeeeen Malo se nam je javil iz svojega doma, kjer uživa pasje življenje. Ni besed, s katerimi bi se lahko dovolj zahvalili posvojiteljem.
Lepotec uživaj še naprej, pa da veš, vsake tvoje fotografije se neizmerno razveselimo, tako kot vseh fotografij tvojih posvojenih prijateljev.

8.5.2017
Za začetek delovnega tedna ena prečudovita novica!
Naš odločitev, da išče Oscar dom, kjer bo imel neomejen dostop v hišo in da življenja ne bo preživljal v boksu, se je obrestovala. Neizmerno smo veseli, da je Oscar včeraj 7.5.2017 odšel v svoj novi dom na primorskem, postal je PIRANČAN! Iskrena hvala vsem, ki ste delili njegovo zgodbo, hvala prostovoljkam na Hrvaškem hvala veterinarju v Rovinju, predvsem pa iz srca hvala posvojiteljem. Oscar je prišel v čudovito družino in vemo, da mu odslej ne bo več prav nič manjkalo. Prav nasprotno, zgleda, da bo en velik razcartanec in tako je tudi prav. Oscar uživaj in javi se nam še kaj!

14.03.2017
Zlati prinašalec Oskar išče dom. Zakaj so ga zavrgli je velika uganka, saj je Oskar izjemno prijazen kuža, mlad, igriv, zdrav,…. Obožuje človeško družbo, s kužki se dobro razume, primeren je za bivanje v stanovanju, kakor tudi za hišo z ograjenim vrtom, seveda z možnostjo bivanja v hiši. Oskar je cepljen in čipiran, vsa potrebna dokumentacija bo urjena. Iščemo ljubečega človeka, ki bo mladega Oskarja vzgojil v pridnega in poslušnega kužka, naloga ne bo pretežka, saj je Oskar izjemno učljiv in poslušen kuža. Star je približno 1 leto. Pomagajte nam, da mu čim prej poiščemo dom in da čim prej zapusti zavetiščni boks.

Kontakt Mojca 041 772 221 po 16 uri

[na vrh]

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja