24 feb 2017
februar 24, 2017

Dante in njegova zgodba

0 komentarjev

Dante je bil kot mladiček rešen iz azila smrti na Hrvaškem. Bolan, umazan, prestrašen. Dante je šele prišel na svet, pa je doživel že vso grozo in bedo nesrečnega pasjega življenja.

Prostovoljke vsakodnevno rešujejo življenja v zavetišču groze Utinja in Dante je eden izmed tistih, ki mu je uspelo preživeti.
Javlja se iz svojega doma. Postal je pravi “pesjanar”, ima že 25 kilogramov. Obožuje vse kar leze in gre, obožuje morje, obožuje svojo posvojiteljico.

Zaradi takšnih zgodb se je vredno truditi, tudi če je kdaj izjemno težko, ko velikokrat tečejo solze, ko je za nami tudi kakšna neprespana noč, ko včasih zgleda, da smo popolnoma sami, ko moramo gledati trpeče, zlorabljene, bolne, zavržene živali, ki jim nihče ne pomaga,..ko se moramo odločati komu bomo pomagali in komu ne, saj se zavedamo, da vseh enostavno ne moremo rešiti.

Z vašo pomočjo se pišejo srečne zgodbe, rešujejo življenja. Z vami nam je veliko lažje, pravzaprav brez bi bili brez vas tako rekoč nemočni.

Na tem mestu se iskreno zahvaljujemo vsem, ki pomagate pisati srečne zgodbe, kot je Danteva, ki nam stojite ob strani, ki delite naše objave, ki donirate denar, hrano in druge pripomočke, hvala iz vsega srca.

Bodimo njihov glas! Njihova življenja so odvisna od nas!

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja