17 Nov 2016
november 17, 2016

Naš prvi rojstni dan

0 Comment
  • naš prvi rojstni dan

17.11.2015 se nas je nekaj prostovoljcev, ki smo na tem področju delovali že nekaj let, odločilo, da naredimo korak naprej in ustanovimo novo društvo za zaščito živali.
Danes tako AniMa praznuje prvi rojstni dan!

V prvem letu smo imeli 20 pridnih članov, od katerih je vsak deloval in pomagal po svojih najboljših močeh, zbirali smo hrano, preverjali domove za živali, ki so z našo pomočjo našle svoje ljudi, zbirali druge pripomočke in zdravila za živali, pomagali prostovoljcem v Bosni, na Hrvaškem in v Srbiji, nudili začasne namestitve, hodili na prijave o zlorabah in nehumanem ravnanju z živalmi, poskušali z nasveti pomagati vsem, ki so se obrnili na nas.
Hvala vsem članom, brez vas društva ne bi bilo!

Z vašo pomočjo dragi ljubitelji živali, smo uspeli poiskati domove 84 psom in muckom (toliko je podpisanih pogodb do danes), pomagali pri objavah živali iz drugih društev, s pomočjo Alfakana in ToMika pomagali pri vzgoji dveh kosmatincev, začasno namestili več kot 30 muc, nekaterim še vedno iščemo domove,….
Hvala vsem posvojiteljem, da ste kosmatincem ponudili še eno priložnost!

Hvala Simoni Teodorovič, Katarini Zakonjšek in Anaji Hvastja, da so našim začasnikom ponudile varno zavetje.

Brez vas in vaših donacij tako v obliki hrane, raznih pripomočkov za živali, zdravil,… kot tudi finančnih donacij, bi bili pravzaprav nemočni.
Zbarli smo nekaj 100 kilogramov hrane, ki smo jo razdelili po slovenskem podeželju, prostovoljcem, ki hranijo prostoživeče mucke, prostovoljcem v Bosni in Srbiji.

Izpeljali smo dve uspešni licitaciji, na tem mestu se zahvaljujemo Urša Pintarič.

Doniarli ste 5335,09 EUR, plačali smo 5207,34 EUR, nekaj računv še pričakujemo in nekaj živalim še poskušamo pomagati pri veterinarksi oskrbi, tako da smo to leto zaključili z majhnim minusom.

Iskrena hvala dragi naši, za vsak kilogram hrane posebej, za vsak cent, ki ste ga namenili nemočnim, zapuščenim, lačnim živalim.

Na koncu se zahvaljujemo tudi vsem podjetjem, s katerimi smo v tem prvem letu uspešno sodelovali:
Satis Design, Nova KBM, Veterinarski center Pika, Veterinarska bolnica Lenart, računovodski servis Legato, fotokopirnica Gallus, Mimaja d.o.o. in Trgovina Mr. Pet v Mariboru, Zootic, Lidl Slovenija, Pošta Slovenije, Si.Mobil, obeta se še sodelovanje s Telekomom in Telemachom v mesecu decembru 2016.

HVALA IZ VSEGA SRCA VSEM, KI STE NAM V TEM LETU STALI OB STRANI!

Naj nas bo prihodnje leto še več!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja