Benedikt in Noa

9.10.2017

Pretekli vikend je bil za oba naša malčka presrečen!

Našla sta čudovite ljudi, našla sta vsak svoj ljubeč in krasen dom in v soboto oba istočasno odtačkala eden na Gorenjsko, drugi na Štajersko.

Iskrena hvala teti Dijani, ki ju je od njunega prihoda v Slovenijo čuvala, ju vozila k veterinarju, ju hranila, prenašala njune vragolije in ju tudi že začela vzgajati.

Hvala veterini 300 kosmatih za vse, hvala za brezplačen pregled, hvala, da nam vedno ko je treba priskočite na pomoč. Hvala Iris Selan <3 <3 <3 <3

Iskrena hvala Juriju in njegovi mami, ki je Benediktu, sedaj Viliju, ponudil čudovit, ljubeč dom, hvala, da bo imel malček lepo in srečno pasje življenje, hvala za vse fotografije in novičke, hvala iz vsega srca.

Hvala Alešu in njegovi družini, ki so Noi, sedaj Belli odprli vrata svojega doma, hvala da jo boste razvajali do neba in nazaj <3 <3 <3 <3 <3

Na tem mestu se iskreno zahvaljujemo fotografu Andražu Muljavcu, ki je avtor vseh fotografij s črno podlago http://www.fotomorgana.si/mala-noa-isce-dom/

Malčkoma želimo vse najlepše v njunih življenjih, želimo jima srečno pasje življenje, naj zrasteta v ubogljivo damo in prijaznega gospodiča in naj se nam še kdaj javita.

Žal nam je za njuno sestrico, da se tudi zanjo ni izšlo. Lili počivaj v miru.

*******************

2.10.2017

Malčka Benedikt in Noa oba iščeta svoj dom, lahko skupnega ali pa vsak svojega.

Sta zdrava, prijazna, igriva pasja mladiča, s katerima bo kar nekaj dela, da ju vzgojite v pravo pasjo damo in gospodiča.
Ker po njunih žilah teče kri posavskih goničev iščeta aktivnega lastnika, saj so to kužki z ogromno energije, ki jo je potrebno dnevno tudi sproščati.
Stara sta približno 3 mesece, cepljena proti kužnim boleznim, čipirana in vpisana v slovenski register.

Obvezna bo sterilizacija oz. kastracija.

Za oba smo sicer že imeli preverjena domova, a so si žal premislili in sedaj vas ponovno prosimo za pomoč.

Išečmo torej nov dom ali nova domova za ta dva pasja lepotca.

Oddajata se izključno kot družinska člana!

Lahko ju seveda tudi obiščete.

Kontakt Mojca 041 772 221 po 16 uri

P.S: Na tem mestu se iskreno zahvaljujemo fotografu Andražu Muljavcu, ki je avtor vseh fotografij s črno podlago http://www.fotomorgana.si/mala-noa-isce-dom/

Kosmatince, ki iščejo dom namreč v svojem studiu fotografira brezplačno. HVALA iz vsega srca

***********************************************************************************************************

10.9.2017

Tri nesrečne pasje duše, trije majhni kužki zavrženi na smetišču ponovno žrtve človeške ignorance, zlobe, brezbrižnosti,
PA SAMO MAMICO BI BILO TREBA STERILIZIRAT!

Malčke so prostovoljke sicer rešile, a so bili vsi trije podhranjeni, dehidrirani, polni notranjih zajedalcev, bolh,….

Kljub temu, da so vsi pod budnim očesom veterinarja, je ena od sestric izgubila borbo, žal je odšla za mavrico, kljub temu, da je bila takoj odpeljana na veterino, dobila infuzijo, ostala v hospitalu, …..

Njeno majčkeno izmučeno telo ni zdržalo. Malčica žal nam je, počivaj v miru. Bratec in sestrica, ki sta za enkrat dobro, sta še vedno pod veterinarsko kontrolo, pridno papcata, sta živahna in upamo, da tako tudi ostane.

Malčka iščeta svoj novi dom, v katerega seveda ne bosta odšla, dokler ne bosta popolnoma zdrava. Prosimo za vašo pomoč!

Delimo! Kontakt Mojca 041 772 221 po 16 uri

[na vrh]

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja