Bina

4.5.2020

Tomi, Bina in Fluffy – brat in sestrici, so po enem letu končno dobili dom! Mački so zelo plašni in za njih smo prvo iskali ločene, izključno notranje domove, ker se niso privadili pa smo se odločili da jim najdemo skupen dom, kjer bodo večino časa zunaj, saj je skrivanje pod omarami v stanovanju brezvezno mučenje.

In po dolgem iskanju smo prišli na cilj. Našli smo jim dom – krasen dom v naravi, na samem, kjer bodo imeli toplo zavetje, ogromno zelenja, hrano, ljubezen. Najpomembnejše kar je… našli smo super družino, ki bo mucke sprejela takšni kot so: plašni. Takšni ljudje so lahko marsikomu samo za vzgled.

****************************************

Bina – belo siva muca, ki še ni stara eno leto. Bina je izredno plaha muca, katera se sicer brez problema giba v prostoru kjer so ljudje in živali, vendar je to tudi vse. Le redko kdaj se približa človeku in zelo hitro pobegne, če se ti približaš njej.

Muca je veterinarsko urejena!

Išče ODGOVORNE LASTNIKE in varen dom. Dom je lahko izključno notranji ali notranje-zunanji, kar pomeni, da ne živite ob prometni cesti, da boste muce imeli prvo nekaj časa nekje, da se navadijo vas in okolja, nato jih lahko spustite ven in jim omogočite spanje na toplem (lahko je to tudi garaža…).

❤️ Če niste oseba, ki bi imeli muco za vašo korist (da bi jo božali in da bi z vami ležala na kavču), ampak ste oseba, ki bi imeli muco, da bi njej s tem polepšali življenje, potem polepšajte življenje plašni muci, ki si prav tako zasluži, da je lastniška in ljubljena.

Oddajajo se s preverbo doma in podpisom pogodbe društva AniMa.

📞 Vanja 040167227

[top]

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja