Dona

22.1.2020

Pa imamo spet eno veselo novičko.

Doni smo kar nekaj časa iskali dom in ga tudi našli.

Postala je Ljubljančanka, našla je svojo družino in svoj dom.

Iskrena hvala vsem, ki ste pomagali pri posvojitvi, hvala kolegom Zavoda Pit za organizacijo prevoza, hvala posvojiteljema, da sta ji ponudila dom, da sta z njo izredno potrpežljiva, kljub temu, da njunemu mucku še pokaže zobe, da ne pozna stopnic, da je ponoči še nemirna,…. Verjamemo, da se s potrpežljivostjo, doslednostjo, delom vse te malenkosti čim prej odpravijo in da bosta tudi z mucom kmalu na ti in prijatelja.

Hvala Veterinarski kliniki Tristokosmatih

da boste Donino ranico, ki jo je pridobila pri skoku preko ograje nekaj dni pred prihodom v novi dom oskrbeli BREZPLAČNO. Laser bo pomagal, da se rana čim prej zaceli.

Hvala Danijeli za pomoč in nasvete glede vzgoje in združevanja Done in domačega mucka.

HVALA POSVOJITELJEMA DO NEBA IN NAZAJ.

**********************

9.8.2019 Še vedno išče dom! Delimo.

*******

Še ena nesrečna duša, zavržena, zapuščena, prepuščena ulici. Dona je ena od kužkov, ki jih je rešila pokojna Svetlana Malkić in že dolgo čaka na svoj dom. Dona ima približno 4 leta, neizmerno prijazna in nežna, srednje velikosti, a nabita, mišičasta, tehta približno 40 kg. Gospod, ki trenutno skrbi zanjo pravi, da je popoln kuža, nekonfliktna, živi z večjim številom psov, med njimi tudi s psičko s posebnimi potrebami, ki je Dono napadla, a Dona se niti branila ni. Do otrok je nežna. Dono občasno peljejo na sprehod, tako, da je ovratnice in povodca vajena, jo bo pa treba naučiti še hoje na povodcu, saj za enkrat še na sprehodih vleče. Na druge pse na sprehodu sploh ne reagira. Rada se vozi v avtu, Skratka vsi, ki jo poznajo pravijo, da je čudovita psička, ki nujno potrebuje čisto svoj dom in svojo družino. Dona je trenutno še v Srbiji, vsa potrebna dokumentacija bo urejena!

ODDAJA SE IZKLJUČNO KOT DRUŽINSKI ČLAN! Prosimo, pomagajmo Doni, da bo tudi ona končno doma!

Kontakt Mojca 041 772 221 po 16 uri ali AniMa inbox

[top]

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja