Lunjo

29.11.2017

Pa imamo končno spet eno prečudovito novičko. Mali Lunjo je prišel v svoj novi dom, kjer ga je pričakala njegova nova, ljubeča družina s kužkom Badujem na čelu. Badu in Lunjo sta od prvega trenutka prava prijatelja in Badu ni prav nič užaljen, da je dobil pasjega bratca. Iskrena hvala vsem, ki ste pomagali najti dom za tega lepotca, ki ga njegovi novi skrbniki enostavno ne morejo prehvaliti. Lunjo je najbolj priden kuža na svetu, seveda, če izvzavemo Baduja.

Hvala Simoni, ki nam je ponovno priskočila na pomoč in seveda hvala do neba in nazaj Lunjovi novi družini.

Še ena zapuščena duša je končno dočakala svojo srečo, lepšega darila za Božič si ne bi mogel želeti. Sporočili so nam, da ga kmalu že čaka stilska preobrazba in razvajanje v pasjem salonu. Uživaj sonček in oglasi se nam kaj.

*****************************

1.10.2017

Približno dve leti in pol starega Lunja je nekdo enostavno pustil na ulici.

Kaj se dogaja z ljudmi, zakaj svoje ljubljence kar vržejo na cesto – na to vprašanje verjetno nikoli ne bomo dobili odgovora.

Skratka Lunjo je prijazen kuža na kratkih tačkah, dobro se razume z drugimi kužki, obožuje človeško družbo,pikec čaka svojega človeka in svoj dom, kjer bo zaživel srečno pasje življenje, tokrat za zmeraj.

Ste vi pravi zanj?

Oddaja se kot družinski član.
Pesjak ali veriga odpadeta!!!

Kontakt Mojca 041 772 221 po 16 uri ali AniMa sporočila

[na vrh]

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja