Medo in Riki

16.7.2020

Kljub številnim težavam, ki jih imamo, sploh z namestitvijo muck v zadnjih dneh, ene celo ostajajo brez namestitve moramo objaviti ENO SREČNOOOOO NOVICO. Tudi Riki, ki je leta živel skupaj z Medom zaprt v majhen, temen, posran pesjak je našel svojo srečo. Fotografije povedo več kot tisoč besed, Riki nam pošilja nasmehe, mi pa ob vsaki taki fotografiji od sreče zajočemo. Našel je svojo družino, Zlatka hvala do neba in nazaj. Začasna namestitev je postala stalni dom in kaj sploh dodati…. Riki ima tudi novo pasjo prijateljico, ki je njegova učiteljica, mentorica …. in z njeno pomočjo se počasi sprošča, spoznava veselo plat pasjega življenja, kopanje z žabicami, igranje z žogo, poležavanje in valjanje po travi……. pa tudi z našim Vinkom se kdaj dobita na kavici…. Sreča je nepopisna, zaradi takšnih zgodb se je vreno truditi,… SREČNO RIKI IN MEDO, ZA VAJU JE TRPLJENJA KONEC ZA VEDNO! P.S. Še vedno nam manjka 180 EUR, da bi plačali vse veterinarske stroške zanju, če morda kdo lahko pogreša kak EUR: Društvo za dobrobit živali AniMa Ekartova ulica 25 2204 Miklavž na Dravskem polju Paypal: info@animals-matter.com NAMEN: RIKI IN MEDO A1, Telemachovi, Telekomovi, T2 in Izimobilovi naročniki: pošljite SMS ANIMA5 na 1919 Prosimo za pomoč. Sami žal ne zmoremo.

*****************************************

29.6.2020

Medo se nam javlja iz svojega novega doma, kjer bo odslej končno užival svoje življenje, nič več temnega, umazanega, posranega pesjaka, … Družbo mu delata še dva kužka, s katerima se je takoj super ujel. Želimo si, da Medo s svojo novo družino uživa še vrsto let, naj bo zdrav, končno srečen in zadovoljen pes. Celo življenje mu ni bilo prizanešeno, naj bo odslej drugače. Hvala gospe Heleni, hvala naši Vanji, ki je za Meda skrbela po kastraciji in seveda hvala Vinku, da je oba nesrečneža rešil nemogočih razmer. Naj vam sporočimo tudi, da smo danes tudi Rikija odpeljali na varno, danes je bil na kastraciji in je trenutno v začasni namestitvi, kjer bo v miru okreval. Skrbnik se je obeh kužkov odpovedal in je tudi podpisal izjavo o spremembi lastništva, tako, da je dokumentacija vsa urejena. Iščemo najboljši možen dom tudi zanj…. Ne damo ga v pesjak ali na verigo.

Kontakt Vinko 041971998

******************************************************************************

IŠČEMO JIMA DOM, SKUPNEGA ALI VSAKEMU SVOJEGA

Več kot 14 mesecev trpljenja je mimo😔😔😔

Časa imamo še do 6.7.2020 🙏🙏🙏

Lahko je tudi začasna namestitev🙏🙏🙏

Smo pa izvedeli, da je tudi inšpekcija dobila prijavo, večkrat… a niso ukrepali!? Zakaj?
Vedo samo oni, očitno je večina njih samemu sebi namen…

Kontakt 041 971 998

Do 23.6.2020 smo za plačilo računov zbrali 15 EUR  , hvala donatorjem, zbiramo naprej….

Kužka sta bila skopana, ostrigli so jima kremplje, bila sta cepljena, dobila sta sredstva proti zunanjim in notranjim zajedalcem….

Medova koža je žal v tako slabem stanju, da so ga morali pobriti in bo prihodnjih 6 dni dobival terapijo.

Medo je bil tudi kar kastriran, saj so ga morali uspavati, da so ga lahko pobrili in mu postrigli kremplje.

Tudi Riki je skopan, njegovi krempeljčki so postriženi, njega čaka še kastracija.

Prosimo pomagajte nam, da jima ne bo treba v zavetišče. Če ne najdeta stalnega doma, prosimo vsaj za začasno namestitev.

Riki in Medo sta nekonfliktna, obožujeta človeka, idealen dom pa bi bila hiša z ograjenim vrtom, morata pa imetu tudi vstop v hišo, če in kadar bosta to želela.

NE ODDAJATA SE V PESJAK ALI NA VERIGO.

Kontakt Vinko 041971998

Stroški njunega zdravljenja, nege, ene kastracije za 1x znašajo 250 EUR i tudi tokrat vas prosimo, da nam pomagate, saj smo že v minusu, a enostavno jima nismo mogli odreči pomoči:

Društvo za dobrobit živali AniMa
Ekartova ulica 25
2204 Miklavž na Dravskem polju

Paypal:
info@animals-matter.com

NAMEN: RIKI IN MEDO

A1, Telemachovi, Telekomovi, T2 in Izimobilovi naročniki:

pošljite SMS

ANIMA5

na 1919

[top]

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja