Pepa in Rozi

 • Rozi
  Rozi
 • Pepa
  Pepa
 • Rozi
  Rozi
 • Rozi
  Rozi
 • Rozi
  Rozi

19.2.2020

Pa se je sreča nasmehnila tudi naši Rozi.

Njena zgodba je dokaz, da nikoli ne smemo obupati. Na dom je čakala leto dni in ga končno tudi našla.

Ima ljubečo družino, mačjo in pasjo družbo, na katero se počasi navaja in vemo, da bo tudi Rozi srečna do konca svojih dni.

Srečno lepotica.

Hvala Vanja, da si zanjo skrbela in hvala posvojiteljici do neba in nazaj.

******************************

15.1.2020

Rozi že več kot leto dni išče svoj dom 😢🏡

Rozika in njena prijateljica Pepa sta novembra 2018 ostali sami, saj so lastniki odšli v dom za ostarele. Pepa je imela srečo in je svoj krasen dom že našla, Rozi pa na žalost še vedno išče dobre ljudi, ki bi jo sprejeli k sebi.

Rozi je starejša muca, to smo prepričani, točne starosti pa žal ne vemo. Zaradi vnetih dlesni in slabega zobovja je uspešno prestala operacijo in ostal ji je samo en zob, kar pa je nič ne ovira 😁

 Sterelizirana
 Cepljena
 Negativna na FIV/FeLV

🏡 Nujno išče zunanje notranji dom. Na začetku je priporočljivo, da jo imate nekaj časa le v hiši, da se navadi na nove ljudi in okolje, kasneje jo lahko navajate na zunanje okolje, saj je med dnevom zelo rada tudi zunaj. Pogoj – da ne živite blizu ceste!

Rozi je drugače zelo cartljiva – rada se boža, ni pa navajena, da se jo nosi po rokah, spanja v postelji pri ljudeh …
Navajena je mačje in pasje družbe.

Obiščete jo lahko v okolici Maribora.

Kontakt: Vanja 040167227 ali AniMa ZS

*************************************************************

16.10.2019

Pepa je našla svoj dom. Končno lahko objavimo veselo novičko, ki bi bila še bolj vesela, če bi tudi Rozi odtačkala k svoji novi družini. Verjamemo, da bo tudi Rozi našla svojo srečo. Pomagajmo ji in delimo. Pepi pa želimo vseeee najlepše v novem domu, naj še dolgo uživa svoje mačje življenje!

*******************************************

29.7.2019

Pepa in Rozi že zelo dolgo čakata na svoj dom. Sta umirjeni, nekoliko starejši mucki, ki sta po smrti skrbnika ostali sami, naša Vanja pa jima je ponudila začasni dom. Pepa in Rozi sta veterinarsko oskrbljeni, sterilizirani, njuni zobki so urejeni, nekaj jih je bilo treba izdreti, a nimata prav nobenih težav pri hranjenju. Iščeta skupni dom, oddata pa se lahko tudi vsaka posebej. Vajeni sta pasje in mačje družbe.

Lahko ju tudi obiščete na Štajerskem. Kontakt Vanja 040 167 227

**************************************************************

Pepa in Rozi sta mačji dami, že nekoliko v letih, po smrti skrbnika sta ostali sami pred hišo in seveda ju nismo mogli kar pustiti zunaj, saj sta bili vajeni živeti v hiši. Obe sta testirani in FIV/FeLV negativni, Rozi je bila na operaciji zob, žal ji je ostal samo eden, Pepo operacija še čaka. Sta umirjeni, prijazni mačji dami, ki iščeta skupni dom, oddata se pa tudi vsaka posebej. Če iščete umirjeno, prijazno, prelepo mačjo damo, sta Pepa in Rozi pravi za vas. Iščemo ljubečega skrbnika, oddata se izključno v notranje bivanje, hraniti jo boste morali pa z mehko hrano oz. briketke namakati, da se zmehčajo.

Lahko ju tudi obiščete na Štajerskem. kontakt Vanja 040 167 227

[top]

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja