Pepa (posvojena) in Rozi (išče dom)

  • Rozi
    Rozi
  • Pepa
    Pepa

16.10.2019

Pepa je našla svoj dom. Končno lahko objavimo veselo novičko, ki bi bila še bolj vesela, če bi tudi Rozi odtačkala k svoji novi družini. Verjamemo, da bo tudi Rozi našla svojo srečo. Pomagajmo ji in delimo. Pepi pa želimo vseeee najlepše v novem domu, naj še dolgo uživa svoje mačje življenje!

*******************************************

29.7.2019

Pepa in Rozi že zelo dolgo čakata na svoj dom. Sta umirjeni, nekoliko starejši mucki, ki sta po smrti skrbnika ostali sami, naša Vanja pa jima je ponudila začasni dom. Pepa in Rozi sta veterinarsko oskrbljeni, sterilizirani, njuni zobki so urejeni, nekaj jih je bilo treba izdreti, a nimata prav nobenih težav pri hranjenju. Iščeta skupni dom, oddata pa se lahko tudi vsaka posebej. Vajeni sta pasje in mačje družbe.

Lahko ju tudi obiščete na Štajerskem. Kontakt Vanja 040 167 227

**************************************************************

Pepa in Rozi sta mačji dami, že nekoliko v letih, po smrti skrbnika sta ostali sami pred hišo in seveda ju nismo mogli kar pustiti zunaj, saj sta bili vajeni živeti v hiši. Obe sta testirani in FIV/FeLV negativni, Rozi je bila na operaciji zob, žal ji je ostal samo eden, Pepo operacija še čaka. Sta umirjeni, prijazni mačji dami, ki iščeta skupni dom, oddata se pa tudi vsaka posebej. Če iščete umirjeno, prijazno, prelepo mačjo damo, sta Pepa in Rozi pravi za vas. Iščemo ljubečega skrbnika, oddata se izključno v notranje bivanje, hraniti jo boste morali pa z mehko hrano oz. briketke namakati, da se zmehčajo.

Lahko ju tudi obiščete na Štajerskem. kontakt Vanja 040 167 227

[top]

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja