Sia

24.7.2019 Tudi malo naša Sia se ponovno javlja iz svojega doma. Sia je ena tistih, ki je bila pozabljena od ljudi in od boga, zanemarjana, prepuščena sama sebi, v nemogočih razmerah,…. Danes je Sia srečen pes, hvala posvojiteljici do neba in nazaj. Sia uživaj, veseli smo vsake tvoje fotografije in presrečni, da si tudi ti našla svojo srečo!

*********************************************

6.5.2019 Za začetek delovnega tedna imamo super novičko. Sia je konec aprila odšla na počitnice k družini, kjer imajo kar nekaj živalic. Ko sta se naša člana vrnila z dopusta in hotela oditi po Sio pa smo izvedeli ČUDOVITOOOO NOVIČKO. Sia ne gre več nikamor, Pravijo, da je čudovita kužica, ki secer rada tudi kakšno ušpiči. A kdo bi ji zameril, je še mlada, igriva, dovolj je trpela. Sedaj se začenja pravo, srečno pasje življenje. Hvala vsem, ki nam pomagate pomagati, hvala posvojiteljem do neba in nazaj, Sia ti pa uživaj in se nam še kaj javi!

**********************************************

SIA IŠČE DOM! NAMESTITEV IMAMO SAMO DO 29.4.2019 ‼️‼️‼️‼️🙏🙏🙏🙏‼️‼️‼️‼️‼️ Psičko smo odpeljali na varno, je že sterilizirana in pripravljena za novi dom. Hvala Ambulanta za male živali Pobrežje in dr. Simon Princl. Stilska preobrazba je prav tako za njo, je skopana in vsa dišeča čaka na vas. Kljub temu, da je bila zanemarjana je prava pasja lepotička, srednje rasti, prijazna z vsemi, obožuje človeško družbo, pridna je v stanovanju, sobno čista, s kužki nima prav nobenih težav. Prosimo, pomagajte nam najti dom za Sio, psička vam bo hvaležna do konca svojih dni. Žal kmalu izgublja namestitev, zato iščemo vsaj začasni, seveda pa najbolje kar stalni dom. Obiščete jo lahko v Mariboru. Kontakt AniMa inbox ali Mojca 041 772 221 po 16 uri.

************************************************

V nedeljo 14.4.2019 je naš Vinko reševal psičko iz nemogočih razmer, životarila je v lastnem blatu, v temnem prostoru, …. Psičko smo odpeljali na varno in bo veterinarsko oskrbljena. NAMESTITEV IMAMO SAMO DO 29.4.2019. Stilska preobrazba je že za njo, je skopana in vsa dišeča čaka na vas. Iskrena hvala salonu Just2us za brezplačno frizuro https://www.facebook.com/Stri%C5%BEenje-in-nega-psov-Just2us-991696130896613/ Poimenovali smo jo Sia, kljub temu, da je bila zanemarjana je prava pasja lepotička, srednje rasti, prijazna z vsemi, obožuje človeško družbo, pridna je v stanovanju, sobno čista, s kužki nima prav nobenih težav. Prosimo, pomagajte nam najti dom za Sio, psička vam bo hvaležna do konca svojih dni. Žal kmalu izgublja namestitev, zato iščemo vsaj začasni, seveda pa najbolje kar stalni dom. Obiščete jo lahko v Mariboru. Kontakt AniMa inbox ali Mojca 041 772 221 po 16 uri.

[top]

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja