Tomi

4.5.2020

Tomi, Bina in Fluffy – brat in sestrici, so po enem letu končno dobili dom! Mački so zelo plašni in za njih smo prvo iskali ločene, izključno notranje domove, ker se niso privadili pa smo se odločili da jim najdemo skupen dom, kjer bodo večino časa zunaj, saj je skrivanje pod omarami v stanovanju brezvezno mučenje.

In po dolgem iskanju smo prišli na cilj. Našli smo jim dom – krasen dom v naravi, na samem, kjer bodo imeli toplo zavetje, ogromno zelenja, hrano, ljubezen. Najpomembnejše kar je… našli smo super družino, ki bo mucke sprejela takšni kot so: plašni. Takšni ljudje so lahko marsikomu samo za vzgled.

****************************************

Krasen mladenič na svoj dom čaka že skoraj eno leto.
Najden je bil s svojima sestricama lani poleti, ko so bili stari okrog 3 mesece in naša članica jih je vzela na varno.
Tomi je navajen družbe drugih muc in psov, tudi ljudi je navajen, vendar je bolj plašne narave in se zaenkrat ne pusti božati.
Verjamemo, da s trudom lahko dosežete tudi cartljivost nežnega Tomija.

Za njega iščemo izključno notranji dom in vztrajne skrbnike. Ne želimo, da ga čez čas, če se bo Tomi na vas privajal dlje časa, vrnete, češ da ste iskali mačka, ki bi ga lahko cartali. Tomi išče skrbnike, ki ga bodo sprejeli takšnega kot je in vložili trud, da bo jim zaupal.

Je kastriran, negativen na FIV/FeLV, bo tudi čipiran.

Obiščete ga lahko v okolici Maribora.
Kontakt: Vanja 040167227 ali AniMa Inbox

[top]

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja